Träningsuppehåll ELTK Tävling samt Sportlov

Träningsuppehåll ELTK Tävling samt Sportlov

Från fredagen den 16 februari börjar vår tävling ELTK Flyttpoolen 2024 i hallen och håller på tills sportlovet.

Då blir det inget spel för tennisskola samt vuxentennisen från 16 feb till den 3 mars. Träningarna drar igång som vanligt igen efter sportlovet den 4 mars.

De som har vuxentennis på förmiddagarna kommer meddelas av tränare om ändringar då deras tider inte påverkas på samma sätt. 

Minitennisen (knattarna som spelar på badminton banor med nerdragna nät) har bara uppehåll 25 feb och 3 mars. Träningen börjar igen den 10 mars.

Dessa uppehåll är inplanerade i terminen och kan hittas på vårt terminsschema på hemsidan:

https://eltk.se/terminsplan/

 

SM-Guld

2020, 2021, 2022

Sök

Hallens
öppet­tider

mån-torsdag  06.15–23.00
fredag  06.15–22.00
lördag  07.15–18.00
söndag  08.15–23.00

Bokning av tennisbana:
08-722 82 55

Banorna stänger 30 min
innan hallen stänger.

Relaterade inlägg ​(, )

Tävlingsresultat

Stort grattis till vår Gabriel Hillström som lyckades ta sig till final och en 2:a plats i Tullinge Open 2024 i PS 14 B klassen! I finalen blev det tyvärr tufft mot Dante Gribbe som tog hem hela tävlingen efter 6-0, 6-2 vinst. Gabriel i bild med sitt 2:a pris

Läs mer »

Tennisresa i sommar med ELTK

Klubben åker till Turkiet under maj månad! Passa på att planera en skön tennisresa under sommaren med oss i ELTK! Vi kommer åka den 13-20 maj 2024 till Antalya i Turkiet. Hotellet heter Megasaray Club Belek. Info om resan kan ni kika på:Turkiet 2024 Anmälan samt ytterligare frågor görs till jasmin@eltk.se Först till kvarn som

Läs mer »

KM Vinnare 2024

Stort grattis till våra finalister i årets inomhus KM! HS: A 1: Henrik Huldschiner 2:a Niklas Löf   Unisex 1:a Jonas Fahlbäck 2: Victor Berg   Unisex B 1:a Nils Fierro Brinkhäll 2:a Liam Horisk   Dubbel 1:a William Ekelöf / Andreas Tid 2:a Marcus Forss / Peter Bronnvall        

Läs mer »

KM 2024 lottning

Nu är KM lottat och redo för spelstart! Info om tävlingen: Matchförfarande: Matchen spelas på er angivna matchtid “followed by” pågående match med tidigare matchstart. När matchen spelats färdigt rapporteras resultatet på spelschemat på anslagstavlan. OBS! Ändring av speltid görs på egenhand mellan spelare. Klubben kan erbjuda banor under uppkomna w.o matcher om tillgängligt. Spelschemat

Läs mer »

Klubbmästerskap inomhus 2024

Som start på det nya året kommer vi hålla i vårt populära klubbmästerskap! Vi kommer köra tävlingen under vecka 2 (start 8 jan). För info om tävlingen kika på länken: KM inne 2024 inbjudan Anmälan görs till richard@eltk.se med namn, tel samt klasser som vill spelas. Ses nästa år! Mvh ELTK  

Läs mer »