Tävlingsgrupp

Välkommen till ELTK:s tävlingsgrupp! Minitennisen och tennisskolan utgör basen för verksamheten. Den som visar särskilt intresse och bedöms ha förutsättningar att kunna utvecklas till en god tävlingsspelare kan tas ut till tävlingsgruppen. Deltagande i denna grupp innebär dock särskilda krav på junioren samt ungdomen. Grupplaceringen ses över regelbundet, vilket innebär att de som inte tidigare blivit uttagna till en bättre grupp, kan komma att flyttas upp om utvecklingsmöjligheterna motiverar detta.

Om en junior eller ungdom inte följt kriterierna under innevarande termin kan han/hon inte räkna med att få ta del av det som erbjuds tävlingsgruppen under nästa termin, men har förstås chans att komma igen till terminen därefter.

Förutsättningar

Vi strävar efter att hela tiden arbeta långsiktigt och ha en överblick över samtliga deltagare i junior- ungdom- samt vuxenverksamheten.

Tävlingskriterier skall följas för att få vara delaktig i tävlingsgruppen och för att få ta del av de klubbens förmåner. Att ha rätt attityd och inställning är viktigt!

Förväntningar

Kriterier för Tävlingsgruppen

Tävla

Träna

Övrigt

Förmåner

SM-Guld

2020, 2021, 2022

Sök

Hallens
öppet­tider

mån-torsdag  06.15–23.00
fredag  06.15–22.00
lördag  07.15–18.00
söndag  08.15–23.00

Bokning av tennisbana:
08-722 82 55

Banorna stänger 30 min
innan hallen stänger.