Träningsuppehåll ELTK Cup + sportlov

Träningsuppehåll ELTK Cup + sportlov

Vår tävling ELTK Cup drar igång fredagen den 16 februari och håller på tills den 25. Följande vecka är det sportlov och ingen träning då heller.
Det är alltså ingen träning från och med fre 16 februari till den 4 mars.?? Det enda undantaget är Minitennisen (små barnen som spelar på badminton banorna) som kommer ha sin träning den 18 februari.

Vi kommer ha ersättningsträning för de som deltar i vuxentennis samt tennisskola på fredag, lördag och söndag under vecka 23. Det är på grund av att de missar 3 tillfällen under terminen medans de andra grupperna missar 2. Denna tävling och sportlovet är inräknad i vår terminsplan. Alla grupper kommer få sina träningstillfällen under terminen.

SM-Guld

2020, 2021, 2022

Sök

Hallens
öppet­tider

mån-torsdag  06.15–23.00
fredag  06.15–22.00
lördag  07.15–18.00
söndag  08.15–23.00

Bokning av tennisbana:
08-722 82 55

Banorna stänger 30 min
innan hallen stänger.

Relaterade inlägg ​()

Huddinge Höstspel

Stort grattis till vår spelare Gabriel Hillström som lyckats vinna PS 12c klassen i Huddinge Höstspel! Efter en tuff 3 timmars match mot motståndaren och en vändning från 2-5 i första lyckades Gabriel ta hem matchen med slutsiffrorna 7-5, 7-6. Riktigt bra jobbat!

Läs mer »

Terminsstart

Välkomna tillbaka! Nu är det snart dags för terminsstarten hos oss i ELTK! Vi har våran tidiga start för de som tränare tis, fre och söndag (tennisskola bara, ej minitennis) denna vecka. Annars är det vecka 35 som gäller för alla andra! OBS Minitennisen börjar den 12 september. Hoppas alla har haft en skön sommar

Läs mer »

KM grus 2021

Välkomna till KM 2021! Nu är lottningen klar och kommer hänga utanför grusbanorna samt utanför tennis kansliet. I år kör vi bara 3 klasser, HS A, Unisex och juniorklassen. De som var anmälda till Unisex B har vi lagt in på Unisex klassen. Var tyvärr för få anmälda till de andra klasserna. Kika på lottningen för

Läs mer »