Seriespel Dam 40, Herr 45

Seriespel Dam 40, Herr 45

Dam 40 har spelat 2 seriematcher. Josefin Sederlin och Maria Fernström lyckades besegra tuffa TK Hobby med 2-1 i matcher genom vinst i första singeln och dubbeln.
Andra matchen mötte de Vallentuna och förlorade tyvärr med 1-2 i matcher. Deltagande då var Josefin, Maria och Annelie Rosen. De lyckades vinna dubbeln i match tiebreak. Just nu ligger de 3:a i serien och siktar mot toppen!
Herr 45 laget bestående av Lars Blixt, Lars Gutå och Gustav Kasteskog har spelat 3 matcher i deras serie. De leder serien just nu med 3 stabila vinster mot Åkersberga, Mälarhöjden och Smedslätten. Alla matcher har slutat på samma sett med 2-1 i resultat och ett avgörande super tiebreak i dubbeln!
Stabila insatser från alla lag!

SM-Guld

2020, 2021, 2022

Sök

Hallens
öppet­tider

mån-torsdag  06.15–23.00
fredag  06.15–22.00
lördag  07.15–18.00
söndag  08.15–23.00

Bokning av tennisbana:
08-722 82 55

Banorna stänger 30 min
innan hallen stänger.

Relaterade inlägg ​()

Huddinge Höstspel

Stort grattis till vår spelare Gabriel Hillström som lyckats vinna PS 12c klassen i Huddinge Höstspel! Efter en tuff 3 timmars match mot motståndaren och en vändning från 2-5 i första lyckades Gabriel ta hem matchen med slutsiffrorna 7-5, 7-6. Riktigt bra jobbat!

Läs mer »

Terminsstart

Välkomna tillbaka! Nu är det snart dags för terminsstarten hos oss i ELTK! Vi har våran tidiga start för de som tränare tis, fre och söndag (tennisskola bara, ej minitennis) denna vecka. Annars är det vecka 35 som gäller för alla andra! OBS Minitennisen börjar den 12 september. Hoppas alla har haft en skön sommar

Läs mer »

KM grus 2021

Välkomna till KM 2021! Nu är lottningen klar och kommer hänga utanför grusbanorna samt utanför tennis kansliet. I år kör vi bara 3 klasser, HS A, Unisex och juniorklassen. De som var anmälda till Unisex B har vi lagt in på Unisex klassen. Var tyvärr för få anmälda till de andra klasserna. Kika på lottningen för

Läs mer »