Sponsring

Sponsring

Hej bästa ELTK medlem,

Bland mycket annat så har klubben under hösten arbetat med frågan om hur vi bäst hjälper ungdomarna att nå hela vägen.

Det här är en svår fråga som många i tennis-sverige arbetar med och där ELTK har bra grundförutsättningar för att lyckas väl.

Men, för att kunna genomföra detta långsiktiga program så behöver klubben stöd i form av sponsorer.

Om ni vill vara med på resan så får ni gärna kontakta oss i ELTKs sponsorgrupp. Om ni känner någon som ni tror kan vara intresserad av att stödja ELTK i detta så får ni mycket gärna skicka detta mejl vidare.

 

Vänliga Hälsningar

ELTK Sponsorgrupp

Jasmin, Per och Peter

Kika på sponsringspaketet här;

Se länk

SM-Guld

2020, 2021, 2022

Sök

Hallens
öppet­tider

mån-torsdag  06.15–23.00
fredag  06.15–22.00
lördag  07.15–18.00
söndag  08.15–23.00

Bokning av tennisbana:
08-722 82 55

Banorna stänger 30 min
innan hallen stänger.

Relaterade inlägg ​()

Huddinge Höstspel

Stort grattis till vår spelare Gabriel Hillström som lyckats vinna PS 12c klassen i Huddinge Höstspel! Efter en tuff 3 timmars match mot motståndaren och en vändning från 2-5 i första lyckades Gabriel ta hem matchen med slutsiffrorna 7-5, 7-6. Riktigt bra jobbat!

Läs mer »

Terminsstart

Välkomna tillbaka! Nu är det snart dags för terminsstarten hos oss i ELTK! Vi har våran tidiga start för de som tränare tis, fre och söndag (tennisskola bara, ej minitennis) denna vecka. Annars är det vecka 35 som gäller för alla andra! OBS Minitennisen börjar den 12 september. Hoppas alla har haft en skön sommar

Läs mer »

KM grus 2021

Välkomna till KM 2021! Nu är lottningen klar och kommer hänga utanför grusbanorna samt utanför tennis kansliet. I år kör vi bara 3 klasser, HS A, Unisex och juniorklassen. De som var anmälda till Unisex B har vi lagt in på Unisex klassen. Var tyvärr för få anmälda till de andra klasserna. Kika på lottningen för

Läs mer »