Stockholm Ladies Näsbypark

Stockholm Ladies Näsbypark

I Näsbyparks 10 000 dollars tävling för tjejer hade vi 3 deltagande från klubben!

Amanda och Sara Dahlström samt Paulina Milosavljevic var där och kvalade för tävlingen. Amanda förlorade tyvärr i första omgången medans Sara vann en match i kvalen, men förlorade kvalfinalen. Paulina lyckades vinna sina 2 kvalmatcher och tog sig till huvudtävlingen men förlorade tyvärr i en jämn 3 setare i första omgången. Paulina var dock också med i dubbelklassen tillsammans med dubbelpartnern Hilda Melander. Där lyckades tjejerna ta sig till final och en 2:a plats! I finalen mötte de Cornelia Lister och Anastasiya Shoshyna. Siffrorna blev 7-6, 6-2. Bra lirat tjejer! 

Paulina och Hilda i bild till höger.

SM-Guld

2020, 2021, 2022

Sök

Hallens
öppet­tider

mån-torsdag  06.15–23.00
fredag  06.15–22.00
lördag  07.15–18.00
söndag  08.15–23.00

Bokning av tennisbana:
08-722 82 55

Banorna stänger 30 min
innan hallen stänger.

Relaterade inlägg ​()

Huddinge Höstspel

Stort grattis till vår spelare Gabriel Hillström som lyckats vinna PS 12c klassen i Huddinge Höstspel! Efter en tuff 3 timmars match mot motståndaren och en vändning från 2-5 i första lyckades Gabriel ta hem matchen med slutsiffrorna 7-5, 7-6. Riktigt bra jobbat!

Läs mer »

Terminsstart

Välkomna tillbaka! Nu är det snart dags för terminsstarten hos oss i ELTK! Vi har våran tidiga start för de som tränare tis, fre och söndag (tennisskola bara, ej minitennis) denna vecka. Annars är det vecka 35 som gäller för alla andra! OBS Minitennisen börjar den 12 september. Hoppas alla har haft en skön sommar

Läs mer »

KM grus 2021

Välkomna till KM 2021! Nu är lottningen klar och kommer hänga utanför grusbanorna samt utanför tennis kansliet. I år kör vi bara 3 klasser, HS A, Unisex och juniorklassen. De som var anmälda till Unisex B har vi lagt in på Unisex klassen. Var tyvärr för få anmälda till de andra klasserna. Kika på lottningen för

Läs mer »