Damkväll

Damkväll

ELTK:s Damkväll den 19/3!

Tack till dig som var med och spelade och umgicks och bidrog till att vi hade så trevligt!

Vi blev 13 personer som spelade och vi började med att värma upp genom att spela 5 minuter med olika personer. Därefter spelade alla med varandra på alla fyra banor. Singel och dubbel under två timmar och jag lovar att vi svettades rejält.

En snabb dusch och sen hjälptes vi åt att duka upp den förträffliga maten som Karin införskaffat. När vi småpratat, tömt faten och var mätta och belåtna städade vi ihop. Vid 21.30 lämnade vi Rackethallen och alla stegade hemåt.

Du som inte var med denna gång är hjärtligt välkommen att delta nästa gång, vilket vi planerar att genomföra lördag vecka 11 2017. Håll utkik efter inbjudan när det närmar sig!

Hoppas vi ses igen på nästa Damkväll!

/Karin och Helen

SM-Guld

2020, 2021, 2022

Sök

Hallens
öppet­tider

mån-torsdag  06.15–23.00
fredag  06.15–22.00
lördag  07.15–18.00
söndag  08.15–23.00

Bokning av tennisbana:
08-722 82 55

Banorna stänger 30 min
innan hallen stänger.

Relaterade inlägg ​()

Huddinge Höstspel

Stort grattis till vår spelare Gabriel Hillström som lyckats vinna PS 12c klassen i Huddinge Höstspel! Efter en tuff 3 timmars match mot motståndaren och en vändning från 2-5 i första lyckades Gabriel ta hem matchen med slutsiffrorna 7-5, 7-6. Riktigt bra jobbat!

Läs mer »

Terminsstart

Välkomna tillbaka! Nu är det snart dags för terminsstarten hos oss i ELTK! Vi har våran tidiga start för de som tränare tis, fre och söndag (tennisskola bara, ej minitennis) denna vecka. Annars är det vecka 35 som gäller för alla andra! OBS Minitennisen börjar den 12 september. Hoppas alla har haft en skön sommar

Läs mer »

KM grus 2021

Välkomna till KM 2021! Nu är lottningen klar och kommer hänga utanför grusbanorna samt utanför tennis kansliet. I år kör vi bara 3 klasser, HS A, Unisex och juniorklassen. De som var anmälda till Unisex B har vi lagt in på Unisex klassen. Var tyvärr för få anmälda till de andra klasserna. Kika på lottningen för

Läs mer »