Nike junior tour Masters

Nike junior tour Masters

Lisa Zaar var nyligen i Lindköping där hon spelade NJT-Masters. Där mötes de 8a bästa tjejerna i Sverige i FS- 14 klassen. Lisa vann 4a av sina 5 matcher och slutade på 3e plats. Lisa har ennu en gång visat att hon hör till Sverigeeliten! Grattis!

 

Lisa i bild till höger.

Hälften av de spelare som kvalificerat sig till slutspelet i F14-klassen var ett år unga. Julita Saner vann NJT-Masters som 12-åring. Nu vann hon igen. Uppsala TK-spelaren har under säsongen vunnit två av de största juniortävlingarna och varit semifinalist i de båda andra. Hon var tabelletta inför Masters och en favorit som höll. Men i poolspelet var Melis Yasar och Lisa Zaar starkast och gruppettor.

Yasar besegrade Saner i gruppspelet men i finalen som gick till tre set var det omvänd ordning. Saner vände och vann. Matchen om tredje pris vann Lisa Zaar mot Vilma Berglund, som var finalmotståndare till Saner när de spelade i 12-års klassen i NJT Masters.
-Julita har varit jämnast under året och gör det bra här i Lidköping. Hon har bra fokus och det är konkurrens om platserna i klassen som skall bli väldigt intressant att följa även nästa år eftersom ”00-orna” gör så bra ifrån sig redan, säger Fredrik Hörnell.

SM-Guld

2020, 2021, 2022

Sök

Hallens
öppet­tider

mån-torsdag  06.15–23.00
fredag  06.15–22.00
lördag  07.15–18.00
söndag  08.15–23.00

Bokning av tennisbana:
08-722 82 55

Banorna stänger 30 min
innan hallen stänger.

Relaterade inlägg ​()

Huddinge Höstspel

Stort grattis till vår spelare Gabriel Hillström som lyckats vinna PS 12c klassen i Huddinge Höstspel! Efter en tuff 3 timmars match mot motståndaren och en vändning från 2-5 i första lyckades Gabriel ta hem matchen med slutsiffrorna 7-5, 7-6. Riktigt bra jobbat!

Läs mer »

Terminsstart

Välkomna tillbaka! Nu är det snart dags för terminsstarten hos oss i ELTK! Vi har våran tidiga start för de som tränare tis, fre och söndag (tennisskola bara, ej minitennis) denna vecka. Annars är det vecka 35 som gäller för alla andra! OBS Minitennisen börjar den 12 september. Hoppas alla har haft en skön sommar

Läs mer »

KM grus 2021

Välkomna till KM 2021! Nu är lottningen klar och kommer hänga utanför grusbanorna samt utanför tennis kansliet. I år kör vi bara 3 klasser, HS A, Unisex och juniorklassen. De som var anmälda till Unisex B har vi lagt in på Unisex klassen. Var tyvärr för få anmälda till de andra klasserna. Kika på lottningen för

Läs mer »