Lisa Zaar tog SM GULD i FS 14

Lisa Zaar tog SM GULD i FS 14

För första gången i klubbens historia har vi en SM vinnare på juniorsidan, hon heter Lisa Zaar Spelet under hela SM som gick i Karlskrona var felfritt. Lisa visade sin mentala styrka när det behövdes och helt oseedad tog SM guld.

I finalen spelade  Lisa Zaar, Enskede mot Alexandra Viktorovitch, Tabergsdalen. Det blev 6-2 6-1. Båda är ett år unga i klassen. Lisa Zaar besegrade Josefin Opitz i sin kvartsfinal och den förstaseedade Julita Saner i sin semifinal. Lisa har tagit ordentliga kliv framåt under året. GRATTIS !!!

Även andra våra spelare gjorde bra ifrån sig. I klassen PS 14 Oskar Sjögren Nilsson vann sin första match i kvalet men sedan förlorade han en jämn match i tre set. I samma klass Nikola Slavic tog sig till huvudtävlingen genom att vinna tre kvalmatcher. Amar Galijasevic fick ge sig i kvalfinal i klassen PS 18. Efter två vinster förlorade han en jämn match. Man måste nämna att killarna är ett år unga i sina klasser.

På bilden Lisa Zaar med sin sparringpartner Amar Galijasevic.

Bra jobbat !

 

SM-Guld

2020, 2021, 2022

Sök

Hallens
öppet­tider

mån-torsdag  06.15–23.00
fredag  06.15–22.00
lördag  07.15–18.00
söndag  08.15–23.00

Bokning av tennisbana:
08-722 82 55

Banorna stänger 30 min
innan hallen stänger.

Relaterade inlägg ​()

Huddinge Höstspel

Stort grattis till vår spelare Gabriel Hillström som lyckats vinna PS 12c klassen i Huddinge Höstspel! Efter en tuff 3 timmars match mot motståndaren och en vändning från 2-5 i första lyckades Gabriel ta hem matchen med slutsiffrorna 7-5, 7-6. Riktigt bra jobbat!

Läs mer »

Terminsstart

Välkomna tillbaka! Nu är det snart dags för terminsstarten hos oss i ELTK! Vi har våran tidiga start för de som tränare tis, fre och söndag (tennisskola bara, ej minitennis) denna vecka. Annars är det vecka 35 som gäller för alla andra! OBS Minitennisen börjar den 12 september. Hoppas alla har haft en skön sommar

Läs mer »

KM grus 2021

Välkomna till KM 2021! Nu är lottningen klar och kommer hänga utanför grusbanorna samt utanför tennis kansliet. I år kör vi bara 3 klasser, HS A, Unisex och juniorklassen. De som var anmälda till Unisex B har vi lagt in på Unisex klassen. Var tyvärr för få anmälda till de andra klasserna. Kika på lottningen för

Läs mer »