Damlaget premiärmatch

Damlaget premiärmatch

I lördags spelade damlaget premiärmatch i utomhusserien mot Gustavsberg TK. Det blev ett tuff uppgörelse som slutade 2-2 i matcher. I förstasingeln fick Anna Grunditz se sig besegrad mot nyförvärvet Marianne Marescotti med 6-0,6-0. En förlust som blev något lättare att smälta när det visade sig att Marianne nyligen vunnit SM i D40 och har ett förflutet på WTA-touren. Molly Hidesäter-Bredell besegrade Julia Arvenäs med 7-6 (7-1), 6-1 och Ida Reinvalds vann mot Tove Larsson med  6-4, 6-3. I dubbeln kämpade ELTK:s Ann-SofieLudewig och Molly väl mot Marescotti och Arvenäs men fick till slut ge sig med siffrorna 6-4, 6-3.
En skaplig premiärmatch totalt sett och nu gör vi som Tre Kronor – maler på och blir bättre och bättre!


SM-Guld

2020, 2021, 2022

Sök

Hallens
öppet­tider

mån-torsdag  06.15–23.00
fredag  06.15–22.00
lördag  07.15–18.00
söndag  08.15–23.00

Bokning av tennisbana:
08-722 82 55

Banorna stänger 30 min
innan hallen stänger.

Relaterade inlägg ​()

Huddinge Höstspel

Stort grattis till vår spelare Gabriel Hillström som lyckats vinna PS 12c klassen i Huddinge Höstspel! Efter en tuff 3 timmars match mot motståndaren och en vändning från 2-5 i första lyckades Gabriel ta hem matchen med slutsiffrorna 7-5, 7-6. Riktigt bra jobbat!

Läs mer »

Terminsstart

Välkomna tillbaka! Nu är det snart dags för terminsstarten hos oss i ELTK! Vi har våran tidiga start för de som tränare tis, fre och söndag (tennisskola bara, ej minitennis) denna vecka. Annars är det vecka 35 som gäller för alla andra! OBS Minitennisen börjar den 12 september. Hoppas alla har haft en skön sommar

Läs mer »

KM grus 2021

Välkomna till KM 2021! Nu är lottningen klar och kommer hänga utanför grusbanorna samt utanför tennis kansliet. I år kör vi bara 3 klasser, HS A, Unisex och juniorklassen. De som var anmälda till Unisex B har vi lagt in på Unisex klassen. Var tyvärr för få anmälda till de andra klasserna. Kika på lottningen för

Läs mer »