Damlaget

Damlaget

Damerna hade en mardrömslik start på utesäsongen. Drygt Halvvägs till Eskilstuna visade det sig att motståndarlaget inte alls var TK hobby utan TK Saab.  Ida reinvalds lagets lagkapten hade ingen aning om hur misstaget uppstått:) Efter en minst sagt stressfylld resa med massor av adrenalinpåslag anlände Eltk.s tjejer 1 timme sent till Linköping. Ett stort tack till Tk Saab som väntade så tolerant.  Carolina Sjöström spelade sin match inomhus och vann med 6-1, 6-1.  Ida och Molly Hidesäter-Bredell kämpade utomhus i full storm. Med blåa händer,gåshud och en hel del frustration över väder och vind tog tjejerna till slut hem både singlarna och dubbeln.
Dagen som började med kaos blev till slut ganska lyckad!

SM-Guld

2020, 2021, 2022

Sök

Hallens
öppet­tider

mån-torsdag  06.15–23.00
fredag  06.15–22.00
lördag  07.15–18.00
söndag  08.15–23.00

Bokning av tennisbana:
08-722 82 55

Banorna stänger 30 min
innan hallen stänger.

Relaterade inlägg ​()

Huddinge Höstspel

Stort grattis till vår spelare Gabriel Hillström som lyckats vinna PS 12c klassen i Huddinge Höstspel! Efter en tuff 3 timmars match mot motståndaren och en vändning från 2-5 i första lyckades Gabriel ta hem matchen med slutsiffrorna 7-5, 7-6. Riktigt bra jobbat!

Läs mer »

Terminsstart

Välkomna tillbaka! Nu är det snart dags för terminsstarten hos oss i ELTK! Vi har våran tidiga start för de som tränare tis, fre och söndag (tennisskola bara, ej minitennis) denna vecka. Annars är det vecka 35 som gäller för alla andra! OBS Minitennisen börjar den 12 september. Hoppas alla har haft en skön sommar

Läs mer »

KM grus 2021

Välkomna till KM 2021! Nu är lottningen klar och kommer hänga utanför grusbanorna samt utanför tennis kansliet. I år kör vi bara 3 klasser, HS A, Unisex och juniorklassen. De som var anmälda till Unisex B har vi lagt in på Unisex klassen. Var tyvärr för få anmälda till de andra klasserna. Kika på lottningen för

Läs mer »