Mental seger för veterandamlaget trots serieförlust

Mental seger för veterandamlaget trots serieförlust

ELTK:s veterandamlag 40 förlorade seriematchen mot tippade slutsegraren Saltsjö-Duvnäs med 0-3. Bristande rutin fällde ELTK-spelarna i de avgörande lägena. Men förlusten var trots allt en mental seger:

  • Radha Mainis uthållighet kompletterades av bra längd och tryck i slagen som fick blivande landslagsspelaren Ann-Sofie Sternås att flåsa hårt (1-6 0-6).
  • 40-åriga Maria Fernström servade starkt i singeldebuten på veterantouren mot Gunilla Wictorin (2-6 1-6).
  • Dubbeln blev en underhållande tillställning som hemmalagets Sternås/Tellberg vann (2-6 1-6). Men i de långa bollduellerna pressade Josefin Sederlins grymma forehand Sternås till misstag. Den vänsterhänta ELTK-spelaren kompletterades av Radha Maini som vågade plocka fram sitt offensiva nätspel.

Se länk

SM-Guld

2020, 2021, 2022

Sök

Hallens
öppet­tider

mån-torsdag  06.15–23.00
fredag  06.15–22.00
lördag  07.15–18.00
söndag  08.15–23.00

Bokning av tennisbana:
08-722 82 55

Banorna stänger 30 min
innan hallen stänger.

Relaterade inlägg ​()

Huddinge Höstspel

Stort grattis till vår spelare Gabriel Hillström som lyckats vinna PS 12c klassen i Huddinge Höstspel! Efter en tuff 3 timmars match mot motståndaren och en vändning från 2-5 i första lyckades Gabriel ta hem matchen med slutsiffrorna 7-5, 7-6. Riktigt bra jobbat!

Läs mer »

Terminsstart

Välkomna tillbaka! Nu är det snart dags för terminsstarten hos oss i ELTK! Vi har våran tidiga start för de som tränare tis, fre och söndag (tennisskola bara, ej minitennis) denna vecka. Annars är det vecka 35 som gäller för alla andra! OBS Minitennisen börjar den 12 september. Hoppas alla har haft en skön sommar

Läs mer »

KM grus 2021

Välkomna till KM 2021! Nu är lottningen klar och kommer hänga utanför grusbanorna samt utanför tennis kansliet. I år kör vi bara 3 klasser, HS A, Unisex och juniorklassen. De som var anmälda till Unisex B har vi lagt in på Unisex klassen. Var tyvärr för få anmälda till de andra klasserna. Kika på lottningen för

Läs mer »