Buss till Stockholm Open

Buss till Stockholm Open

Vårt besök i Kungliga Tennishallen för att titta på IF Stockholm Open och prova på olika aktiviteter föll väl ut. Alla hade med sig något hem, reflexer, bollar, t-shirts och massorav autografer.

Vi vill gärna passa på att tacka för att alla höll tiderna för bussens avgång.Som en fortsättning på känslan av Stockholm Open vill vi gärna rekommendera de tre olika tävlingarna som finns för juniorer, IF Stockholm Open mini, midi och maxi.

Tävlingar som passar de flesta åldrarna. Klicka gärna in på,

http://www.tennisstockholm.se/Default.aspx?tabid=54

så hittar ni affischerna till de olika tävlingarna på höger sida. Samtliga affischer sitter även uppe på juniorernas anslagstavla i hallen.

Hälsningar från,

Jasmin och Juniorkommittén

SM-Guld

2020, 2021, 2022

Sök

Hallens
öppet­tider

mån-torsdag  06.15–23.00
fredag  06.15–22.00
lördag  07.15–18.00
söndag  08.15–23.00

Bokning av tennisbana:
08-722 82 55

Banorna stänger 30 min
innan hallen stänger.

Relaterade inlägg ​()

Huddinge Höstspel

Stort grattis till vår spelare Gabriel Hillström som lyckats vinna PS 12c klassen i Huddinge Höstspel! Efter en tuff 3 timmars match mot motståndaren och en vändning från 2-5 i första lyckades Gabriel ta hem matchen med slutsiffrorna 7-5, 7-6. Riktigt bra jobbat!

Läs mer »

Terminsstart

Välkomna tillbaka! Nu är det snart dags för terminsstarten hos oss i ELTK! Vi har våran tidiga start för de som tränare tis, fre och söndag (tennisskola bara, ej minitennis) denna vecka. Annars är det vecka 35 som gäller för alla andra! OBS Minitennisen börjar den 12 september. Hoppas alla har haft en skön sommar

Läs mer »

KM grus 2021

Välkomna till KM 2021! Nu är lottningen klar och kommer hänga utanför grusbanorna samt utanför tennis kansliet. I år kör vi bara 3 klasser, HS A, Unisex och juniorklassen. De som var anmälda till Unisex B har vi lagt in på Unisex klassen. Var tyvärr för få anmälda till de andra klasserna. Kika på lottningen för

Läs mer »