km

km

Klubbmästerskapet ute 2009 är över

 

Vi har fått vinnare i nästan alla klasser. Den klass som vi i nte har några vinnare är mix dubbeln. Finalen ska spelas på söndag kl 18:30 och då ska förra årets vinnarna Isabell Jenestrand och William Ekelöf spela mot Carolina Sjöström och Björn Holmgren.

I de yngsta klasserna, FS 12 och PS 12, har Lisa Zaar och Gustaf Blomqvist vunnit över Elin Lundmark och Axel Fahlbeck.

Amar Galijasevic tog första pris i både PS 16 och HS motion. Han var bättre än Melvin Hidesätter-Bredel PS 16 och Tony Reinvalds HS motion.

I Herrdubbeln vann Micke Appelgren och William Ekelöf mot Amar och Jasmin Galijasevic.

Micke vann även i Herr singeln mot Torgny Carlsson och damsingeln gick till Molly Hidesäter-Bredell som vann en tuff match mot Radha Maini.

Det var  fler deltagare i KM än förra året och det glädjer oss. Vi har sett många bra matcher med super tie break och kan konstatera att vinna KM är inte så lätt. Det var fint väder och det var het på banan, spelarna var heta, men utanför hade vi grill som var igång nästan hela söndag.

Stort tack alla som har hjälpt till att KM kunde genomföras på det bästa sättet.

ELTK

 

PS Bilder kommer inom kort.

SM-Guld

2020, 2021, 2022

Sök

Hallens
öppet­tider

mån-torsdag  06.15–23.00
fredag  06.15–22.00
lördag  07.15–18.00
söndag  08.15–23.00

Bokning av tennisbana:
08-722 82 55

Banorna stänger 30 min
innan hallen stänger.

Relaterade inlägg ​()

Huddinge Höstspel

Stort grattis till vår spelare Gabriel Hillström som lyckats vinna PS 12c klassen i Huddinge Höstspel! Efter en tuff 3 timmars match mot motståndaren och en vändning från 2-5 i första lyckades Gabriel ta hem matchen med slutsiffrorna 7-5, 7-6. Riktigt bra jobbat!

Läs mer »

Terminsstart

Välkomna tillbaka! Nu är det snart dags för terminsstarten hos oss i ELTK! Vi har våran tidiga start för de som tränare tis, fre och söndag (tennisskola bara, ej minitennis) denna vecka. Annars är det vecka 35 som gäller för alla andra! OBS Minitennisen börjar den 12 september. Hoppas alla har haft en skön sommar

Läs mer »

KM grus 2021

Välkomna till KM 2021! Nu är lottningen klar och kommer hänga utanför grusbanorna samt utanför tennis kansliet. I år kör vi bara 3 klasser, HS A, Unisex och juniorklassen. De som var anmälda till Unisex B har vi lagt in på Unisex klassen. Var tyvärr för få anmälda till de andra klasserna. Kika på lottningen för

Läs mer »