SM i Göteborg för juniorerna-Amar spelade bra …

SM i Göteborg för juniorerna-Amar spelade bra …

Under påsklov spelades SM för juniorerna i Göteborg. Enskede LTK hade sex spelare på plats i klasserna 12 och 14 år.Bäst gick det för Amar Galijasevic som spelade bra och hamnade bland 16 bästa spelare i Sverige i både singel och dubbel i klassen P 12. I dubbel spelade Amar med Anton Sjögren-Nilsson från Tumba TK.
Mikaela Sigrell (FS 14) förlorade tredje och sista kvalmatchen dvs. kvalfinal.Mikaela gjorde en bra insats i SM. Ida Reinvalds(FS 14) vann första match men ficke ge sig i andra efter en jämn kamp . Carolina Sjöström(FS 12),förlorade sin match i singel,en tresetare, men fick en vinst i dubbell. Vi kunde tagit hem fler vinster men Amanda Ahlgren(FS14) och Leo Hiselius(PS14) förlorade sina matcher i en tresetare.
Alla spelade bra tennis och representerade klubben på det bästa sättet, både på och utanför banan.
Samtidigt som SM pågick genomförde vi tävlingsläger i Partille TK.
Pm-Pim Johansson hälsade på och då ….

SM-Guld

2020, 2021, 2022

Sök

Hallens
öppet­tider

mån-torsdag  06.15–23.00
fredag  06.15–22.00
lördag  07.15–18.00
söndag  08.15–23.00

Bokning av tennisbana:
08-722 82 55

Banorna stänger 30 min
innan hallen stänger.

Relaterade inlägg ​()

Huddinge Höstspel

Stort grattis till vår spelare Gabriel Hillström som lyckats vinna PS 12c klassen i Huddinge Höstspel! Efter en tuff 3 timmars match mot motståndaren och en vändning från 2-5 i första lyckades Gabriel ta hem matchen med slutsiffrorna 7-5, 7-6. Riktigt bra jobbat!

Läs mer »

Terminsstart

Välkomna tillbaka! Nu är det snart dags för terminsstarten hos oss i ELTK! Vi har våran tidiga start för de som tränare tis, fre och söndag (tennisskola bara, ej minitennis) denna vecka. Annars är det vecka 35 som gäller för alla andra! OBS Minitennisen börjar den 12 september. Hoppas alla har haft en skön sommar

Läs mer »

KM grus 2021

Välkomna till KM 2021! Nu är lottningen klar och kommer hänga utanför grusbanorna samt utanför tennis kansliet. I år kör vi bara 3 klasser, HS A, Unisex och juniorklassen. De som var anmälda till Unisex B har vi lagt in på Unisex klassen. Var tyvärr för få anmälda till de andra klasserna. Kika på lottningen för

Läs mer »