Terminsslut / God jul

Terminsslut / God jul

Vi tackar för denna termin och önskar er alla en God Jul och ett Gott Nytt år!
 
Vi kommer börja nästa termin vecka 3 (mån 16 januari) för all verksamhet.
Terminsplanen för terminen kan ni alltid hitta på hemsidan: https://eltk.se/terminsplan/
 
Om ni fortfarande är sugna på att spela under uppehållet kommer vi ha våra tävlingar släktfejden samt klubbmästerskapet innan terminen börjar.
Info om dem kommer ut inom kort.
 
Ses nästa år!
 
Mvh
ELTK

SM-Guld

2020, 2021, 2022

Sök

Hallens
öppet­tider

mån-torsdag  06.15–23.00
fredag  06.15–22.00
lördag  07.15–18.00
söndag  08.15–23.00

Bokning av tennisbana:
08-722 82 55

Banorna stänger 30 min
innan hallen stänger.

Relaterade inlägg ​()

KM inne 2023 vinnare

Tack för alla som var med och deltog under årets inomhus KM! Efter många tuffa matcher är det dags att kora vinnarna. Grattis till alla finalister! Dubbelklassen tog Kalle Höglund och Kerim Drljevic hem. I final mötte dem Peter Frank och Kalle Matsson.   Unisex vann Johan Ekström som mötte Jonas Fahlbeck i finalen.  

Läs mer »

Terminsstart 2023

Hejsan! Vi börjar nästa termin vecka 3 den 16 januari för alla verksamhet i klubben. Hoppas alla är utvilade och taggade inför kommande termin! Ses då!    

Läs mer »

KM inne 2023 lottning

Nu är KM klar lottat! Kika på spelschema under för respektive klasser. Är en klass inte upplagd här under blev den tyvärr inte av pga för få anmälningar. Glöm inte att vi kör 5 minuter inbollning (Inkl serve!). Kika på mer av reglerna här: Regler KM 2023 Hör av er till någon av oss på

Läs mer »

Släktfejden / KM 2023

Anmälan är nu öppen för Släktfejden samt KM. Släktfejden kommer spelas den 6 och 7 januari. Info om tävlingen kan ni hitta på: Slaektfejden 2023 Anmälan för Släktfejden görs till paulina@eltk.se ——————————————————————————————————————————————————————— Klubbmästerskapet kommer spelas under 8 jan till 15 jan. Info om tävlingen kan ni hitta på: KM inne 2023 Anmälan för KM görs

Läs mer »

SM GULD Elitserien Damer 2022!

   SM GULD! Vi gjorde det igen! Stort grattis till tjejerna i damlaget som nu lyckats ta hem SM-guldet 3 år i rad i Svenska elitserien! Efter tuffa matcher i slutspelet borta i Malmö så lyckades tjejerna vända en 0-2 ställning till 3-2 vinst i finalen mot Påvelunds TBK Matchresultatet såg ut såhär: Enskede LTK–Påvelunds

Läs mer »

Jullovsläger för juniorer 2022

Vi öppnar upp anmälan för vårt jullovsläger för juniorer som vi kommer hålla nästa vecka. Vi kör 15.30 till 17.30 den 20, 21 och 22 december (tis, ons, tors) För mer info om lägret kika på länken: jullovsläger 2022 utskick Anmälan görs till richard@eltk.se Mvh ELTK  

Läs mer »