ELTK:s veterandamlag krossade Täbys förhoppningar

ELTK:s veterandamlag krossade Täbys förhoppningar

ELTK:s samspelta dubbelpar Radha Maini och Annelie Rosén koordinerade sina singlar på en timme med samma resultat (6-1 6-0) när de samtidigt dunkade in sina matchbollar mot Täby. I dubbeln kryddade Maini/Rosén föreställningen med tunga servar och precisa lobbar i rätt lägen (6-2 6-2).

ELTK-tjejernas tävlingsrutin att fokusera i varje slag grusade Täbys desperata försök att hitta spelet. Sex tappade game på tre matcher gav slutresultatet 3-0 till ELTK. Planenligt ligger ELTK på andra plats när Svenska Tennisserien damer 40 mellan div 2B nu gör juluppehåll.

Se länk

SM-Guld

2020, 2021, 2022

Sök

Hallens
öppet­tider

mån-torsdag  06.15–23.00
fredag  06.15–22.00
lördag  07.15–18.00
söndag  08.15–23.00

Bokning av tennisbana:
08-722 82 55

Banorna stänger 30 min
innan hallen stänger.

Relaterade inlägg ​()

Huddinge Höstspel

Stort grattis till vår spelare Gabriel Hillström som lyckats vinna PS 12c klassen i Huddinge Höstspel! Efter en tuff 3 timmars match mot motståndaren och en vändning från 2-5 i första lyckades Gabriel ta hem matchen med slutsiffrorna 7-5, 7-6. Riktigt bra jobbat!

Läs mer »

Terminsstart

Välkomna tillbaka! Nu är det snart dags för terminsstarten hos oss i ELTK! Vi har våran tidiga start för de som tränare tis, fre och söndag (tennisskola bara, ej minitennis) denna vecka. Annars är det vecka 35 som gäller för alla andra! OBS Minitennisen börjar den 12 september. Hoppas alla har haft en skön sommar

Läs mer »

KM grus 2021

Välkomna till KM 2021! Nu är lottningen klar och kommer hänga utanför grusbanorna samt utanför tennis kansliet. I år kör vi bara 3 klasser, HS A, Unisex och juniorklassen. De som var anmälda till Unisex B har vi lagt in på Unisex klassen. Var tyvärr för få anmälda till de andra klasserna. Kika på lottningen för

Läs mer »